biszex swinger bulik |
biszex swinger bulik |
Sziasztok! Egy igazi kezdő is beleférne? paramétereim megfelelnének! Aeston
csatlakoznék párhoz mindenki örömére
Szívesen csatakoznék egy bipárhoz passzív pasiként.
Engem is érdekelne egy ilyen buli!!információkat szeretnék kérni minden jóban benne vagyok. előre is köszönöm.......
s
sziasztok. Itt a világ végén (Zemplén) lehet találni ilyen bulit? A környéken...
Óbudán keresek passzív, fiatal 25-35 év közötti vékony, vagy átlagos testalkatú sex partnert, hosszútávra.
sziasztok merre talalom a buli? judit
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/43187.jpg hi:) Jó buli lehet egy ilyen:))
benne lennék
engem is érdekelne... nagyon....
Szia! Én is szeretnék többet tudni a bulikról.Lehet?Passzív vagyok.
szia örülök ,hogy elmentünk a keddi bulira igazán jól éreztük magunkat. javaslom a csoport többi tagjaninak is ,hogy látogasonak el a keddi partikra,mert ez egy jo kezdeményezés . valami ujj valami más VAGYIS JÓ VOLT. KÖSSZ AZ ÉLMÉNYT SZIA MINDENKINEK
szia köszönöm hogy fel vetettél!!!!Szeretnék minnél több csoport bulin részt venni!!
Válasz a(z) 3-es üzenetre: Szia ! Kaphatnék bővebb felvilágosítást a bulikkal kapcsolatban ? Köszönettel : szupi
Kedves Pluralsex-3even! :-) Ha a dicséret nekünk szólt, akkor köszönjük szépen! :-) Ha esetleg jössz Bp-re, és eljönnél a keddi bulira is, nálunk meg tudsz szállni! :-)
Jók a bulik, érdemes eljönni, mi eddig kétszer voltunk a párommal, és remekül éreztük magunkat, lehetnénk többen... :-)
nagyon szuperek a közös képeitek :-)