naturfranciás örömök |
Ki az a bp.-i fiatal filigrán hölgy, aki benne lenne egy kölcsönös naturfranciában egy 50 es gavallér urral XVIII.ker.i lakásában. Ne legyél tul magas! |
Én is imádom a franciát, ha kell natur is. sokszor fél órát nyalom a párom, de neki is élvezetes, ha igy elélvezünk. Persze a borotvált punci a tuti. az igazi talán két nővel lehet... Álmodni szabad...
Válasz a(z) 4-es üzenetre: Még mindig.
Válasz a(z) 4-es üzenetre: todor hanyagol minket.
Válasz a(z) 3-es üzenetre: Az Op rosszul tudta, ha kiköltözik, akkor az archívumba kerül, és ott olvasható. Itt az történt, hogy lejárt EROPOLIS:/szexpartner/todor58/ örömpolgársága, és amikor megújította, nem aktivizálta újra a topicot.
Az ember mindíg tanul valamit, és akkor változhat a véleménye:-)) Értekeztem egy nagyon kedves OP.-al, aki felhívta a figyelmemet a következőre: -amennyiben az 1-es hozzászólásomban említett topik indítója törölte magát a regisztráltak közül, úgy "vitte" magával a topikot is. Erre a variációra korábban nem gondoltam, sok sikert ehhez a topikhoz:-))
ez olyan,mint a vezetes,ha nemtetszik toroljuk:))) akkor meg minek nyitjuk?
Volt itt egy hasonló támájú topik " Szopni " címmel. Azt is eltüntették a nagyon cizellált, mimóza lelkületű, érzékeny operátorok:-)) A tiédnek sem jósolok hosszú időt:-)) fujj micsoda téma:-))) ui.: ha mégis lenne vállalkozó hölgy, lehet nagyon magas is:-))