Szoptak már úgy hogy lezsibbadtál? |
oszd meg az élményeid! |
*Sziasztok!* *Témaváltozás volt, mostantól az új témára reagáljatok!* Minden élményeteket leírhatjátok :-P pussssssssssssssssz
Válasz a(z) 13-es üzenetre:Értem, hogy Te mire akarsz rávilágítani, de nem hiszem, hogy azért mert valaki meleg még ne lehessen rá azt a jelzőt használni, hogy / normális /. Lehet, hogy nem értünk ebben egyett, de én így gondolom.. :))
hi
Válasz a(z) 12-es üzenetre: Melyek a normalitás kritériumai?
Válasz a(z) 9-es üzenetre:aktívnegyvene! mért kellene szerinted deffiniálni azt, hogy normális? Neked nem jelent semmi? Egyébként ha megosztanád velünk, hogy miért tartod nevetségesnek /normális / szó használatát egy melegtől, leköteleznél...
Szeretném ha leírnátok hogy milyen pasit tartotok normálisnak. Kinek mi a véleménye erről?
Sziasztok! fiboo, Te tényleg szerencsésnek mondhatod magad, hogy megtaláltad a számodra "garantáltan normális pasit". Azért engem érdekelne, hogy kinek milyen fogalma van a normális pasirol. Nem a hétköznapi jelzőkre gondoltam, kicsit mélyebben belegondolván... :):)
Definiálni kéne elöbb azt hogy mi a normális! Utána meg arról kéne beszélni hogy milyen nevetséges szóhasználat ez egy melegtől! Meg hogy diszkriminatív!
Én bizony szerencsés vagyok! Én megtaláltam akit kerestem! Garantáltan normális pasi!!! :-)
Normális pasi létezik, csak meg kell találni! És, ha szerencséd van, akkor meg lehet örülni! Ugye fiboo-kám? Sok pusza neked mindig! ;)))))
Normális pasi? Mit értesz, értetek normális alatt? :-)
Valami miatt nem megy achet!