Harisnyaimádat |
Harisnyaimádat,imádom a harisnyás női lábakat ,nagyon vonz és izgat olyan kellemes érzés amikor a péniszemet izgatja a harisnyás láb.gyertek lányok hölgyek a fórumra aki szereti ezt az örömforrást a partnerének csinálni,mert nem sok lányt ismerek aki kedveli |
Várom a fórumra a harisnyát kedvelő lányokat :-)
Én is harisnyában vagyok reggeltől estig, sőt még éjszaka is. A szeretkezést csak ebben tudom elképzelni. Ha felkeltette az érdeklődésedet, írj!
sziasztok,black43 szerintem nincs vele semmi baj,mindenki másra izgul,én már úgy vagyok vele, elég ha láttok egy szép harisnyás lábat már ficánkol is a nadrágba :).de jó ,hogy te is írtál szamar,de biztos nem tudod ki vagyok :-)
én is kedvelem ezt a témát..magamon is és a partneremen is...szóval hajrá mindenkinek,aki nem próbálta még..csak merni kell...
Sziasztok! Engem kicsit bizzarabbal álldott meg az élet.Én szeretem szagolni a női lábat, cipőt,zoknit stb,a lényeg,hogy legyen szaga!Ezt szeretem és izgat fel a legjobban!Nekem ez is elég és én is várok ilyen lányokat akiket izgat vagy csak kiváncsiak rá!
sziasztok,remélem leszünk páran aki kedveli ezt a témát
Fonom harisnyás lábakra vágyom!:)
Sziasztok! Én is nagyon szeretem,ha egy nő csinos lábait harisnyába bujtatja,főleg,ha magassarkú szandált vagy papucsot vesz hozzá,az nagyon le tudna venni a lábamról!!!
gondolat indító téma, vki?
MSN
Válasz a(z) 4-es üzenetre: Szia! Én egész ősztől tavaszig nadrág alá mindig harisnyanadrágot hordok, de igazából mindig izgat ez a csodálatos fehérnemű. Jó a kép, ha akarsz válaszolni várom/ Zsolti
nagyon halódik ez a fórum! Tud valaki valamilyen nagyon tuti haris/csizmás oldalt, ahol rengeteg a kép?
Szevasztok Akkor Hétfő 7 óra? Én itt leszek, gyertek el minnél többen! Hali
Nekem kb. 19-20 között hétközben jó
a chat akkor é amikor akarjátok megbeszélünk egy időpontot és mehet!
a chat akkor é amikor akarjátok megbeszélünk egy időpontot és mehet!
Sziasztok! Engem is nagyon izgat a hari, de leginkább úgy jön be, ha csizma is van a parteremen! Minnél hosszabszárú annál jobb! Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de nekem leginkább a nagyon vastag és fényes hari/combfix jön be! De imádom a térden felüli zoknikat is! Chtaten mikor lehet veletek ilyenről dumálni?
szevasztok Írjatok bátran Élvezzétek a harisnyákat!!!!
mikor lesz legközelebb chet?
látványban a egy puncira feszülő harisnyanadrágnál szebb talán nincs is
SZiasztok! Én is imádom a harisnyákat. Bár rajtam még nem volt, de a nőkön megörülök értük. Ti inkább a harisnyanadrágot vagy a combfixet szeretitek? Én a combfixre szavazok.
Ok. Akkor először arról, ki mit imád benne. Persze először is egy szép lábat, amit megérinthetsz, de még is olyan sikamlós, és ahogy ráolvad a domborulatokra,hm.. Ha rajtam, van, és partneremen is az első ősszegabajodást, amikor "csúszkálunk" egymáson...
Mire gondoltál? Ajánlj valamit!
Sziasztok, jó volna valahogy feldobni ezt a fórumot, vagy tényleg ilyen kevesen imádjuk a harisnyás szexet?
Válasz a(z) 8-es üzenetre: Esetleg olyat amikor már mint kettőtökön már benedvesedett a harisnya.
Válasz a(z) 7-es üzenetre: Csak kérni kell és csinálok! Csak mond h milyent szeretnél!
hogy lehet kiérdemelni, hogy küldjél képet?
Sziasztok! Engem az izgat,ha a harisnyát alsónemű nélkül viselik.Mindegy, hogy milyen nemből.De magassarkúval izgat igazán.Amikor a harisnyába belebújok az is fantasztikus, de ha a cipőmet is felveszem ...Hátulról nagyon szexinek érzem magam.
Szevasztok! Írjon mindenki, aki kedveli és izgatja a harisnya... Kérhettek még képeket, igyekszem minden kívánságot teljesíteni!!!
sziasztok, ha harisnyát látok akár egy boltban már izgat, de zoli képei szuperek!!!
harisnyás lábra én is szeretek élvezni. csúcs mikor látom ahogy a fehér sperma ráfröccsen a fekete harisnyás lábra.....